SLM Semi-transparante duorolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige bamboe materialen en bieden een duurzame en elegante oplossing voor elk raam. Deze gordijnen bestaan uit twee lagen stof die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen om de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy te creëren. De semi-transparante bamboe stof zorgt voor een mooie lichtfiltering terwijl het toch voldoende privacy biedt.

De bamboe stof is van nature sterk en duurzaam, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een gordijn dat weinig onderhoud vereist.

Met de SLM Semi-transparante duorolgordijnen kunt u de sfeer in elke kamer van uw huis verbeteren, of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Deze gordijnen zijn een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan uw interieur en bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Bovendien dragen deze gordijnen bij aan een duurzamere levensstijl, omdat ze zijn gemaakt van hernieuwbare bamboe materialen.

Artikel:
YKM
Max. Breedte:
270 CM
Max. Hoogte:
280 CM
Kleuren:
9 Kleuren
Merk:
NEWLINE EFOR
Materiaal:
Polyester
Transparantie:
Semi-transparant
Levertijd:
15 - 20 werkdagen

 

Let op: De kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren van het artikel.

 

 

SLM (BAMBOE) ✓ Semi-transparant

DUO SHADES

Het gordijn wordt standaard geleverd met schroeven, pluggen, montagesteunen, kindveiligheidsclip, montagehandleiding. Blokkeert 85% van het licht. prachtige lichtinval en stijlvolle privacy.

Gratis kleurstalen
Let op! De stof is altijd 3,5 cm smaller dan de systeembreedte.
KORTING

39.00 EUR


Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen

Alışveriş Sepetim

WhatsApp