ROLGORDIJNEN

HELEMAAL JE EIGEN WOONSTIJL

Rolgordijnen zijn al jaren een gewilde raamdecoratie.En terecht, want dit type gordijn brengt volop sfeer in je interieur. De enorme variatie in stoffen, kleuren en dessins maakt het mogelijk precies de combinatie te kiezen di past bij je eigen woonstijl- van modern tot klassiek en  van minimalistisch tot barok.

 

Dankzij die veelzijdigheid is een rolgordijn goed te combineren met overgordijnen.Zo houd je met het een inkijk en zonlicht tegen en blijft het met de andere op koude dagen behaaglijk warm in huis.

Kies wat bij je past..

Ook in praktisch zin zijn rolgorijnen een aanrader. Ze nemen weinig ruimte in en het opgerolge doek blijft vrijwel stofvrij. Afhankelijk van de ruimte waarin je de gordijnen wilt gebruiken, kun je kiezen voor verduisterend, (semi-)transparant dan wel vlamvertragend materiaa. En hecht je aan duurzaamheid, overweeg dan bijvoorbeeld doek van gerecycled Pet-materiaal.Voor de bediening kun je kiezen uit wel of niet elektrisch, wel of geen zijgeleiding en ook de oderlatten zijn in verschillende variaties verkrijgbaar.

De Dutch-rolgordijnen uit onze collectie zijn op maat te maken tot maar liefst 350 cm breedte. We leveren ze naar wens in casette, in casette met zijgeleidingprofiel en op een montageprofiel met of zonder sierkoof in wit, zwart of zilver.

Veel plezier met je aanschaf !

Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen

Alışveriş Sepetim

WhatsApp