AMZ ✓ Semi-transparant Duo Shades zijn raamdecoratie producten die bestaan uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen die elkaar afwisselen. Door de banen te verschuiven, kun je de hoeveelheid licht die je wilt binnenlaten regelen en tegelijkertijd je privacy behouden.

De semi-transparante stof laat voldoende licht door, terwijl de niet-transparante banen het zonlicht blokkeren en voor extra privacy zorgen. Hierdoor zijn deze Duo Shades perfect voor gebruik in elke kamer van het huis, van de slaapkamer tot de woonkamer en de keuken.

AMZ ✓ Semi-transparant Duo Shades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd de juiste maat en kleur kunt kiezen die bij jouw interieur past. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, en worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregeling of een combinatie van beide, AMZ ✓ Semi-transparant Duo Shades bieden de perfecte oplossing voor jouw raamdecoratie behoeften.

Artikel:
AMZ
Max. Breedte:
270 CM
Max. Hoogte:
280 CM
Kleuren:
5 Kleuren
Merk:
NEWLINE EFOR
Materiaal:
Polyester
Transparantie:
Semi-transparant
Levertijd:
15 - 20 werkdagen

 

Let op: De kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren van het artikel.

 

 

AMZ ✓ Semi-transparant

DUO SHADES

Het gordijn wordt standaard geleverd met schroeven, pluggen, montagesteunen, kindveiligheidsclip, montagehandleiding. Blokkeert 85% van het licht. prachtige lichtinval en stijlvolle privacy.

Gratis kleurstalen
Let op! De stof is altijd 3,5 cm smaller dan de systeembreedte.
KORTING

68.00 EUR


Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen

Alışveriş Sepetim

WhatsApp