DUO-SHADES

BRENG SFEER EN COMFORT IN JE HUIS

Op een mooie dag is het heerlijk om daglicht in je woning te laten.Zonnestralen ver-warmen de leefruimtes en brengen licht naar binnen, daar krijg je vanelf energie van.Maar wanneer het echt warm is,houd je zonlicht liever tegen.En voor je privacy wil je de inkijk kunnen beperken.Hoe combineer je die verschillende woonwensen.

 

Spelen met licht..

Wet een Duoroll heb je de veelzijdig van een jaloeie en het gemak van een rolgordijn.Het bestaat uit banen van transparante en niet-transparante stof die lands elkaar bewegen.Hierdoor kun je spelen met de lictinval en zo de sfeer in je huis varieren. 

Voor de stof heb je keuze uit een scala aan kleuren met een bij passende sierkoof in wit,zilver of zwart.Dankzij de verzwaarde,zilveren onderlat hangt een duoroll-gordijn perfect.Je kunt het systeem eenvoudig bedienen met een stijlvolle metalen ketting, of desgewenst elektrich.

Voor het plaatsen van een Duroroll kun je kiezen tussen montage op of in het kozijn.Hier bij speelt mee of er bijvoorbeeld raamknoppen of -hendels in het kozijn aanwezig zijn.Het vasntstellen van de exacte maten luistert nauw, we raden je aan hierover advies te vragen.

Wil je meer ramen naast elkaar met een Duoroll bekleden ?

Dan is het belangrijk dit bij je bestelling aan te geven in verband met het optisch door-lopen van de stofbanen.

Veel plezier met je aanschaf !

montageservice

HULP NODIG?

Wij helpen u graag. Bel één van onze experts op 020-684 8586 Of chat app met ons.

montageservice

HULP NODIG MET INMETEN?

Wij komen bij u thuis inmeten. Maak hier een meetafspraak.

Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen

Alışveriş Sepetim

WhatsApp