De gordijnen worden gemaakt van een dicht geweven verduisteringsstof.  Deze stoffen zijn ontworpen om het licht tegen te houden en zijn meestal ook geluiddempend.
Het is belangrijk om te onthouden dat 100% verduisterende vouwgordijnen niet volledig lichtdicht zijn en dat er altijd wat licht door kan sijpelen langs de zijkanten en onderkant van het gordijn. Om dit te minimaliseren, kun je ervoor zorgen dat het gordijn goed aansluit op het raamkozijn en dat er geen openingen zijn waar licht doorheen kan komen.

Hulp nodig bij het inmeten? Met de DECOLINE Inmeetservice laat je lastig meetwerk over aan de vakman. Zo weet je precies welke maat je moet bestellen.

Inmeetservice boek je vanaf € 50,- Regio 1 . **Als je meer dan € 500 besteedt,  krijg je de kosten van inmeetservice terug op je factuur**

100% verduisterend
Op maat gemaakt volgens jouw wensen
Energiezuinige motor oplaadbaar accu
5 jaar garantie op motoren
2 jaar garantie op stoffen
Gratis en snelle levering 

 

LICHTDOORLATEND VOUWGORDIJNEN

VOUWGORDIJN

Ontdek onze collectie lichtdoorlatende vouwgordijnen, perfect voor het creëren van een sfeervolle en lichte ruimte. Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en bieden privacy terwijl ze toch voldoende licht doorlaten.

Gratis kleurstalen
Twijfel je nog over de kleuren? Bestel dan kleurstalen!
KORTING

Prijs op vragen


Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen

Alışveriş Sepetim

WhatsApp